Rövid ideig újra kapható a mini retro játékgép a Tchibo webáruházban

A karácsony közeledtével egyre gyakrabban kerül elő az ajándékok kérdése is, hiszen nem könnyű feladat eltalálni az ajándékozott ízlését. Van azonban néhány olyan dolog, amivel biztosan örömet okozunk szeretteinknek. A Tchibo heti ajánlatában rengeteg ajándékötletet találunk, méghozzá olyan változatos kínálattal, amiből valóban könnyű lesz a választás!
Rövid ideig újra kapható a mini retro játékgép a Tchibo webáruházban

A fa lemezjátszó beépített hangszórókkal azoknak lehet kedves és figyelmes meglepetés, akik még őrizgetik otthon a régi bakeliteket. 3 wattos sztereó hangszórói mellett a közvetlen lejátszást biztosító legkorszerűbb technológia is megtalálható benne, szíjmeghajtása pedig 3 sebességgel működik. Tűje kerámiából készült, emellett digitalizáló funkciója is van a beépített USB-csatlakozón és SD-adathordozón keresztül.

Kettő az egyben megoldás a LED-es Bluetooth hangszóró és vezeték nélküli töltő, melynek 3 fokozatú LED hangulatfényét érintőfunkcióval aktiválhatjuk, és akár a rá helyezett telefonok megtámasztásához is használhatjuk. A különféle okoseszközök közül az újabb készülékeket, pl. az iPhone 8-nál, illetve Samsung Galaxy 20-nál újabb verziókat gond nélkül tölthetjük az eszköz vízszintes felületére helyezve, miközben az alsó részén elhelyezett hangszóró Bluetooth kapcsolaton keresztül játssza majd le a kedvenc zenéinket.

Az igazi zenebolondoknak természetesen akkor is szükségük van a mindennapi zenehallgatásra, amikor épp mozgásban vannak – nekik lehet szuper ajándék a Bluetooth fejhallgató, amivel zavaró kábelek nélkül, viszont puha fülpárnákkal, igazán szabadon és kényelmesen élvezhetik kedvenc dallamaikat, bárhol is járjanak. A fekete mellett rózsaszínben is elérhető eszköz Bluetooth® 5.0 technológiával biztosítja a gyors kapcsolódást, ezt követően pedig akár 21 órán keresztül is használhatjuk - töltéséhez micro USB kábellel nagyjából 3 óra is elegendő. Kihangosító funkciójának és mikrofonjának köszönhetően akár headsetként is használhatjuk.

Szintén a Bluetooth hangszóró tartalmazó eszközökhöz sorakozik a natúr bambusz színben, szürke szövet borítású hangszóróval rendelkező ébresztőóra és vezeték nélküli töltő, amelynek ébresztés funkciója fokozatosan erősödő hangerővel teszi kellemesebbé a reggeli ébredést. Kijelzőjének fényereje 4 fokozatban állítható, és Bluetooth 5 kapcsolatával okostelefont és táblagépet is gond nélkül csatlakoztathatunk hozzá.

Az egyre okosabb készülékek, egyre gyorsabban merülnek, ahogy egyre több dologra használjuk őket, így sok helyzetben jól jöhet egy powerbank, különösen akkor, ha a klasszikus kábeles megoldás (USB-C) mellett még a vezeték nélküli töltést is támogatja. A szürkében és rózsaszínben is elérhető eszköz 5000 mAh lítium-polimer akkumulátora elegendő energiával rendelkezik egy okostelefon 2-3 alkalommal történő feltöltéséhez, bár ez természetesen attól is függ, hogy milyen modellhez használjuk.

A modern megoldások és a klasszikus pillanatok kellemes ötvözetét adja a bögremelegítő és vezeték nélküli töltő bögrével – nincs semmilyen félreértés, itt tényleg csupán annyiról van szó, amit a termék neve is elárul! A csomagban kapunk egy porcelánból készült, kívül fekete, belül pedig fehér színű, közel 300 ml-es fedeles bögrét a hozzá tartozó fekete kanállal. Ezen kívül tartalmaz egy töltőpadot, ami 55 °C-on tartja a bögrében lévő italt, valamint a megoldással kompatibilis készülékek töltésére is használhatjuk.

Természetesen ajándékozhatunk egy kis múltba tekintést is a mini retro játékgép formájában. A készülék 300 db 8-bites vintage videojátékot tartalmaz, amelyeket nagy, 4,3” színes kijelzőn játszhatunk majd! Beépített, szabályozható hangszórója van, a hozzá szükséges 4 db AA elemeket pedig a csomag eleve tartalmaz, így annak kibontása után semmi nem állhat a féktelen játék útjába!

A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további ajándékötletet találunk – legyen szó kütyükről, zenelejátszásról, kisebb játékokról, vagy épp ágyneműkről, biztos, hogy innen mindenkinek be tudunk szerezni az ünnepi meglepetéseket!

Kapcsolódó cikkek