Már a játékok is megjelentek a Netflixen

A Netflixet a legtöbben a filmekről és a sorozatokról ismerhetik, ám a vállalat most betörne egy új piacra is: öt játékot jelentetett meg, amelyek az applikációról már közvetlenül is elérhetőek.
Itt vannak a Netflix játékok!

Először az Androidos felhasználók élvezhetik az új Netflixes játékokat, ám a következő hónapokban iPhone-ra is megérkeznek majd.

Az új játékok közt szerepel majd a “Stranger Things: 1984”, a “Stranger Things 3: A játék”, a “Card Blast”, a “Teeter Up” és a “Shooting Hoops” is. A következő hónapokban ezekhez továbbiak is csatlakoznak, és a szolgáltató előre nyomatékosította, hogy reklámok nem zavarják majd meg a felhasználói élményt.

“Hosszú út elején állunk, ám annak már most örülünk, hogy új típusú játékélményt kínálhatunk az exkluzív tartalmak formájában” - közölte a Netflix.

Az első játékok meglehetősen egyszerűek, és szimpla grafikával készülnek, ám a vállalat azt ígéri, idővel minden játékostípusnak kínál majd opciót.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

A gamerek 6 típusa

A gamerek 6 típusa

Bemutatjuk a gamerek hat típusát. Te melyikbe tartozol? Noob, átlagos, dühös, csaló, güzü vagy hardcore vagy?

Nők az e-sportban - e-sportolónő

Példakép akarok lenni!

Bár a gamerek fele nő, az e-sportban alig képviseltetik magukat... Miért van ez így?

Boldogabbak a gamerek?

Boldogabbak a gamerek?

A világon több, mint 3,7 milliárd ember gamer, azaz rendszeresen lóg a számítógépes, konzolos vagy okostelefonos játékokon. Kutatók megvizsgálták, hogy hogyan befolyásolják a játékok az érzelmeiket. Lássuk, mi lett az eredmény!